logo
17.03.2013 Košice
...
17.03.2013 Košice

Dňa 17.03.2013 sa chlapci prípravky ročník narodenia 2004 zúčastnili VII. Ročníka Veľkonočného turnaja prípraviek v Košiciach na ktorom sa boli mužstva:

Skupina A:   
FAMT Prešov, FK Junior Košice „Modrí“, FK Spišská Nová Ves, FAM Poprad, Suzirja Svalyava       
Skupina B:
FK Šaca, Galaktik Košice, FK Junior Košice „Bieli“, SAFI Prešov, MŠK Rimavská Sobota

V rozlosovaní sme boli v Skupine A.
Prvý zápas sme odohrali proti FK Junior Košice „Modrí“- silnejšie mužstvo FK Junior a znova sa v našom prípade prejavila nezohratosť na veľkom priestore v hale. V ďalšom zápase proti ukrajinskému mužstvu to bolo už lepšie, kde sme získali jediné víťazstvo v skupine na turnaji 1:0. Proti FK Spišská Nová Ves sme nešťastnou rukou nášho hráča a následného pokutového kopu prehrali 0:1 aj keď predvedená hra bola aspoň na remízu. V poslednom zápase v skupine proti FAMT Prešov bolo mužstvo z Prešova futbalovejšie, ale v prípade premenenia našich šancí mohol byť výsledok iný. V zápase o umiestnenie sme v riadnom čase remizovali s FK Šaca 1:1 a vyhrali na pokutové kopy.
Za naše mužstvo bol v riadnom čase 2-krát úspešným strelcom Bruno Pavlovič.

Výsledky FAM Poprad:
FAM Poprad – FK Junior Košice  0:4
Gól: Pavlovič
FK Spišská Nová Ves – FAM Poprad  1:0
FAM Poprad – FAMT Prešov  0:1
FAM Poprad – FK Šaca  2:1
Gól: Pavlovič

Vyjadrenie trénera:
Turnaj bol kvalitne obsadení a chlapcom sa darilo striedavo, aj keď sme  pri lepšom premieňaní šancí mohli mať lepšie umiestnenie.
Je vidieť zlepšenie celkovej hry a prístupu iba u niektorých hráčoch. V niektorých prípadoch sa núka otázka väčšieho sebavedomia a kolektívneho výkonu.
Touto cestou chcem povzbudiť všetkých chlapcov v ďalšom tréningu, vzhľadom na ich individuálne predpoklady pre futbalovú hru.