logo
10.07.2020 Veľká Lomnica
...
10.07.2020 Veľká Lomnica
„II. ročník Memoriál Jozefa Kužela“

V piatok 10.07.2020 sa zúčastnili starší žiaci FAM Poprad futbalového turnaja:
„II. ročník Memoriál Jozefa Kužela“ vo Veľkej Lomnici za účasti mužstiev: FAM Poprad, Tatran Ľubica a domáce mužstva FK Veľká Lomnica.
Hralo sa systémom každý s každým, hrací čas bol 2x20 minút. V prvom zápase nás porazilo domáce mužstvo a ani v druhom sme sa netešili z víťazstva. O celkom víťazovi turnaja rozhodla výhra  hráčov Veľkej Lomnice nad Ľubicou. Organizátori turnaja po každom zápase vyhodnotili z každého mužstva najlepšieho hráča zápasu.
V prvom zápase to bol z FAM Poprad Jozef Krajevský a v druhom Kevin Čunderlík.
Každé mužstvo dostalo diplom a pohár. Vyhlasený boli aj najlepší jednotlivci v kategórii : hráč, strelec a brankár.
Najlepší  brankárom turnaja bol vyhlásený Šimon Janočko z FAM Poprad.

Výsledky turnaja:
FK Veľká Lomnica - FAM Poprad 4:0
Tatran Ľubica - FAM Poprad 2:0
FK Veľká Lomnica  - Tatran Ľubica 3:2

Turnaja sa zúčastnili:
Matej Ševc, Dávid Krzysik, Bruno Korp, Radovan Žoldák, Šimon Janočko, Maximilián Volák, Marko Omasta, Maroš Surmaj, Branislav Kulpa, Tomáš Mačák, Jozef Krajevský , Kevin Čunderlík, Nicolas Čunderlík, Jakub Roško, Martin Pazúr, Tomáš Nedoroščík.

Vyjadrenie trénera Vlada Barana:
V improvizovanej zostave zloženej zo starších a prevažne mladších žiakov FAM Poprad sme neuspeli. V konfrontácii so zúčastnenými mužstvami sme sa strelecky nevedeli presadiť a v oboch zápasoch sme ťahali za kratší koniec. Na svojich súperov sme nestačili a zaslúžene sme po dvoch prehrách obsadili konečné tretie mužstvo. Čaká nás ešte veľa práce pri budovaní nového mužstva starších žiakov na budúcu sezónu.